La teva casa de vacances a Barcelona

Casa de vacances Masia Cal Sant Miquel

Cal Sant Miquel és una casa de pagès que es lloga com a casa de vacances i que és única per les seves característiques i ubicació: a tocar del Parc Natural de la muntanya de Montserrat, però de ràpid accés des de Barcelona.

A Cal Sant miquel podeu gaudir de la tranquil·litat de la muntanya de Montserrat, de la pagesia tradicional, dels passejos per les pastures, de les construccions de pedra seca pròpia de l'activitat rural de la vinya i del confort de la casa, el seu espai cuina, i la seva zona de jardí —que us garanteix intimes vetllades amb la família i amics, sense llargs desplaçaments a altres indrets lluny de la capital catalana.

La singularitat de la construcció de la masia de Cal Sant Miquel i la proximitat a la ciutat de Barcelona, permet arrendar la casa i/o el conjunt de cases com a casa de vacances per a estades d’una durada mínima d’una setmana. Des d’aquí podreu conèixer i gaudir la Catalunya interior i els seus plaers, així com els de la costa propera.

ramaderia casa vacances montserrat

En paral·lel al lloguer, us oferim altres serveis: cursos d'escalada, ioga, meditació, serveis de cuina.... Que podreu contractar directament a professionals de cada activitat. Us convidem a consultar les diverses activitats esportives i de lleure que us recomanem per conèixer millor les possibilitats d’aquest indret com a casa de vacances a Barcelona.

L'explotació de la totalitat de la finca està concebuda amb un criteri mediambiental, d'embelliment i de lleure sostenible. Això permet gaudir del benestar de la natura de Montserrat, de l’entorn protegit del Parc Natural i d'una tranquil·litat extraordinària a la vora de Barcelona.

Juntament amb l’activitat de lloguer de cases de pagès amb confort, Cal Sant Miquel desenvolupa activitats forestals, ramaderes i d'agricultura tradicional sostenible. En aquest sentit col·laborem amb entitats significatives com el Patronat de la Muntanya de Montserrat, ADFs, l'associació Entorns de Montserrat, i també amb el projecte Life.